Județul Ilfov – Consiliul Județean
22.08.2022

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Campanie record de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună

 

Consiliul Județean Ilfov, prin Biroul de Protecția Animalelor, demarează alături de Romania Animal Rescue o campanie record de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună.

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov: ,,Sunt bucuros să vă anunț că un an de acum încolo vom ajunge în fiecare localitate din Ilfov, să sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. Un an întreg! Ne-am propus să ajungem în câte două localități pe lună. Un efort imens, pe care nu am putea să îl facem fără oameni de bine. Îi mulțumesc doctorului Aurelian Ștefan și întregii echipe RAR at Center of Hope!”.

Înainte de fiecare campanie, reprezentanții localității respective vor merge din poartă în poartă și vor vorbi despre beneficiile sterilizării animalelor, singura modalitate de a opri înmulțirea necontrolată.

Aurelian Ștefan, fondatorul primului spital social pentru animale: ,,Sunt fericit că trăiesc ziua în care autoritățile locale colaborează și se implică alături de ONG-uri în îmbunătățirea situației animalelor. Sterilizarea este piatra de temelie a oricărei acțiuni de protecția animalelor.”

Prima campanie va avea loc în Tunari, în 1, 13, 14 și 15 septembrie, după care urmează Brănești. Programările se fac numărul de telefon 0751 235 009.  Orice ilfovean își poate duce animalul de rasă comună la sterilizat, indiferent de localitate.

Sari la conținut