Județul Ilfov – Consiliul Județean

02.06.2020

 

COMUNICAT DE PRESĂ

CJ Ilfov a lansat produsinilfov.ro

 

Producătorii de alimente din Ilfov pot fi găsiți mult mai ușor, într-un singur loc: platforma https://produsinilfov.ro/.

Consiliul Județean Ilfov a lansat un agregator, unde se pot înscrie toți producătorii de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) și de flori din județ, cu o singură condiție: să aibă un atestat de producător. Înscrierea se face gratuit, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-vand/.

Platforma lansată de CJ Ilfov îi ajută nu doar pe cei care vor să își vândă produsele mai ușor, ci și pe cei care vor să cumpere fără bătăi de cap. Și ei se pot înscrie pe site, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-cumpar/, astfel încât anunțul lor să ajungă rapid la producătorii locali.

Platforma https://produsinilfov.ro/ a fost creată special pentru a sprijini producătorii locali să își vândă mai ușor produsele, nu doar în județ, ci și în București și restul țării. Cumpărătorii pot găsi astfel mai ușor alimente tradiționale, artizanele, sănătoase și gustoase și sprijină în acest fel și comunitatea locală.

Atenție: plata nu se face pe site. Agregatorul https://produsinilfov.ro/ intermediază relația dintre producători și cumpărători, ei doi stabilind ulterior detaliile privind livrarea și plata.

Detalii despre înscriere și produse găsiți aici: https://www.facebook.com/180188392106371/posts/2056015531190305/

Sari la conținut