Județul Ilfov – Consiliul Județean

              31.03.2022

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Invitație la cafenea si socializare, pentru conștientizarea adopțiilor, înainte de Ziua animalelor fără stăpân

  

Consiliul Judetean Ilfov, Animal Society și Adăpostul Speranța vă invită sâmbătă, între 10.00 și 14.00, în București, la Throwback Coffee, în strada Dr. Petre Herescu, la un eveniment dedicat conștientizării adopțiilor. Participă: Paula Seling, Ana Maria Brânză, Nicoleta Nucă, MM Stoica, Macanache, Thuma Hubert, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Si, pentru că este vorba de un eveniment dedicat adopțiilor, în cafenea vor fi aduși mai mulți câini care își caută stăpân, dar și câini de terapie. Vor fi prezenți și medici veterinari, care să explice cum trebuie îngrijite animalele, iar pe cei mici îi așteaptă ateliere de creație. Ei vor putea face picturi direct pe cuștile animalelor, care vor ajunge apoi în adăposturi.

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov: ”4 aprilie – pică luni- este Ziua internațională a animalelor fără stăpân. Noi organizăm evenimentul în week-end, ca să dăm cât mai multor oameni posibilitatea să fie alături de noi. Chiar în acest moment, un român își aruncă la margine de drum câinele sau pisica. Este un gest de responsabilitate să sterilizăm, ca să prevenim înmulțirea necontrolată și să adoptăm. E gratis să faci bine și te alegi cu un prieten pe viață. ”

 

 

Sari la conținut