Județul Ilfov – Consiliul Județean

08.11.2021

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Proiectul ,,UMPLE GOLUL DIN VIAȚA TA” se extinde

Vineri a fost semnat protocolul de cooperare între județul Ilfov – Consiliul Județean și Clubul Sportiv Rapid București pentru extinderea proiectului de interes public județean ,,UMPLE GOLUL DIN VIAȚA TA!”, ce are în vedere promovarea adopției câinilor din adăposturi, cu scopul de a reduce numărul acestora de pe străzi și din adăposturi.

Consiliul Județean Ilfov dorește să extindă proiectul început în cursul acestui an în colaborare cu Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), proiect care are ca scop promovarea câinilor fără familii și reducerea numărului acestora din adăposturi.

Conform protocolului, Biroul Protecția Animalelor din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Ilfov va asigura materialele promoționale în vederea creșterii vizibilității proiectului demarat și, totodată, se va asigura că toți câinii incluși în proiect sunt sociabili, deparazitați și vaccinați antirabic. De asemenea, Biroul Protecția Animalelor va organiza transportul câinilor disponibili pentru adopție la meciurile organizate de Clubul Sportiv Rapid. Toți câinii prezentați de jucători înainte de startul meciurilor provin din adăposturile publice de pe raza județului Ilfov.

În baza acestui protocol, Clubul Sportiv Rapid va permite intrarea pe teren a câinilor, alături de sportivi, la începutul competițiilor oficiale. Clubul va sprijini mediatizarea proiectului ,,UMPLE GOLUL DIN VIAȚA TA!”, îl va aduce la cunoștință publicului larg și va pune la dispoziție un spațiu destinat amplasării materialelor promoționale. Timpul petrecut pe teren de câini nu va depăși 3 minute.

Prezentul Protocol de cooperare cu Clubul Sportiv Rapid intră în vigoare la data semnării sale (05.10.2021), fiind valabil până la finalizarea acțiunii, dar nu mai târziu de 12 luni de la data semnării.

Sari la conținut