Județul Ilfov – Consiliul Județean
20.09.2022

COMUNICAT DE PRESĂ

Serviciul județean Ilfov pentru permise de conducere și înmatricularea vehiculelor a deschis un sediu secundar în orașul Bragadiru, operațional începând cu 20 septembrie 2022

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, începând de astăzi, 20 septembrie 2022, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ilfov are un sediu secundar în orașul Bragadiru, la adresa: Șoseaua Alexandriei nr. 478, în incinta Casei de Cultură „Mihai Eminescu”.

Activitățile desfășurate la sediul secundar de lucru sunt următoarele:
► Preluarea și soluționarea tuturor cererilor din domeniul înmatriculării vehiculelor, cu excepția acordării autorizațiilor de circulație provizorie în alb și a autorizațiilor de circulație pentru probe;
► Preluarea și soluționarea tuturor cererilor de emitere a permiselor de conducere, înregistrarea dosarelor de examen în aplicația informatică de examinare, programarea și reprogramarea probei practice în vederea obținerii permisului de conducere, cu excepția preschimbării permiselor de conducere străine cu documente similare românești.

Programul de lucru cu publicul este de luni până joi între orele 08:00 – 16:00 și vineri între orele 08:00-14:00.

Măsura deschiderii sediului secundar din orașul Bragadiru reprezintă un pas important pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetățenilor care solicită derularea de operațiuni specifice posibilitatea de a alege între sediul din București, Șoseaua Pipera nr. 49 și cel din Bragadiru, Șoseaua Alexandriei nr. 478, ceea ce va rezulta în diminuarea distanțelor parcurse și a reducerii aglomerației.

Sari la conținut