Transparență în managementul deșeurilor

A fost lansat site-ul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor în județul Ilfov: https://adigidi.ro

Pe această pagină puteți afla ultimele informații despre cum va fi selectat gunoiul în Ilfov și cum puteți proteja mediul.

Siteul are și o secțiune de legislație , unde puteți găsi toate actele normative referitoare la deșeuri si protecția mediului.

După ce va fi implementat Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Ilfov,  https://adigidi.ro va fi interfața între cetățeni și serviciul de salubrizare.  Ilfovenii vor afla de pe site când se colectează gunoiul, care este frecvența de ridicare și care sunt tarifele. Tot pe site oamenii vor putea depune reclamații, dacă este cazul.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor în județul Ilfov a fost constituittă de Consiliul Județean Ilfov, împreună cu 33 de localități din județ. Obiectivul principal al Asociației este elaborarea unei strategii pentru dezvoltarea unui serviciu de salubrizare județean.