Județul Ilfov – Consiliul Județean

04.11.2021

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Sprijin financiar pentru Liceul Tehnologic ,,Cezar Nicolau” din Brănești

Consiliul Județean Ilfov va acorda un sprijin financiar în valoare de 150.000 lei pentru asigurarea dotărilor necesare sălii de servire a mesei și a laboratorului de fizică din cadrul Liceului Tehnologic “Cezar Nicolau” din comuna Brănești. Suma este necesară în scopul achiziționării mobilierului specific pentru 102 locuri în sala de mese a cantinei și dotarea cu mobilierul necesar laboratorului de fizică.

Această unitate de învățământ oferă tinerilor din județul nostru o educație de calitate în domeniul profilelor de pregătire. Consiliul Județean Ilfov vine în sprijinul eforturilor instituției de învățământ, în vederea creării unor condiții optime, nu doar pentru asigurarea serviciilor de educație, ci și a unor servicii adiacente, precum servicii de masă la cantina școlară și internat propriu, în cadrul instituției de învățământ.

Dorim astfel să sprijinim, prin contribuția noastră, actul educațional de calitate și să ne asigurăm că sunt create condițiile pentru prevenirea abandonului școlar pe raza județului Ilfov.

Sari la conținut