Complexul Laguna Verde Moara – Vlăsiei

La limita dintre comuna Balotești și comuna Moara Vlăsiei se întinde lacul Balotești – Fieni. Laguna Verde, complexul din jurul lacului, poate fi o destinație pentru pescari, dar și pentru cei care caută liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Pe teritoriul Laguna Verde se regăsesc pontoane pentru pescari, locuri de joacă pentru copii, un restaurant și camere de cazare.

Salturi cu parașuta pe aerodromul din comuna Clinceni

Salt în gol, de la 4.000 de metri, cu 200 de kilometri la oră! O experiență plină de adrenalină de care se pot bucura toți cei peste 18 ani pe aerodromul din comuna Clinceni. Săriturile au loc în fiecare week-end, în tandem, alături de profesioniști cu experiență. Printre ei se numără și Ramiro Nicolau, instructorul de parașutism cu cele mai multe salturi din țară – peste 11.000, din care mai bine de 3.000 în tandem.

Edenland Park

Situat în Balotești, Edenland este un parc de aventură unde puteți găsi căsuțe în copaci care se pot închiria și peste noapte, perete de escaladă, biciclete de închiriat, ateliere de pictură, tir cu arcul și airsoft.

Aventura Park Cernica

În comuna Cernica, în pădure, puteți experimenta traseele prin copaci, tirul cu arcul, tiroliana sau paintball-ul. Aventura Park are și spațiu de picnic și loc de joacă pentru copii.


Centre de echitație

Relieful județului Ilfov îl face ideal pentru plimbările cu calul. În Ilfov sunt mai multe centre unde iubitorii de animale pot învăța să călărească, pot face plimbări în manej, pe câmp sau prin pădure. Unele cluburi fac și cursuri de sărituri peste obstacole. Infiferent de opțiune, este nevoie de o programare prealabilă. Cei care vor doar să admire animalele sau să participe la îngrijirea lor, spre bucuria copiilor, o pot face fără un telefon în prealabil.

Eqvestria

https://www.equestria.ro

Adresa: Str. Hipodromului FN, Sat Tăncăbeşti

Comuna Snagov, Judeţul Ilfov

Tărâmul Zmeilor

https://taramulzmeilor.com

Adresa: str. Antenei, nr 10, Saftica, Ilfov

Academia Ecvestră Mogoșoaia

https://www.facebook.com/pages/Academia-Ecvestra

Adresa: str. Zamfirei, nr.23-29, Mogoșoaia, județul Ilfov

Arkadia Horse Club

https://www.arkadiahorse.ro

Adresa: str. Șerban Cantacuzino 1, Ciofliceni, com. Snagov

Lucky Horse Otopeni

http://luckyhorse.ro

Adresă: Aleea Tuberozelor, nr. 3,  Otopeni

PonyExpress

https://www.facebook.com/ponyexpressbucuresti

Adresa: sat Ciofliceni, com Snagov 

Comments are closed.

Sari la conținut