Sunt recunoscător și onorat de încrederea pe care ilfovenii mi-au acordat-o, aceea de a fi președintele Consiliului Județean Ilfov.

Ilfovul nu este doar zona de lângă București, ci are o identitate din ce în ce mai bine conturată, cu un potențial imens și resurse multiple de dezvoltare.

Cea mai de preț resursă este cea umană – oamenii. Îmi doresc să fie ascultați protejați, sprijiniți. Vreau să-i asigur că vom fi Consiliul Județean al tuturor ilfovenilor, nu doar o instituție publică abstractă.

Consiliul Județean al tuturor ilfovenilor este angajamentul pe care mi-l iau în fața dumneavoastră și cu care pornesc pe acest drum.

Județul Ilfov are pentru prima oară șansa reală să se dezvolte armonios, cu o colaborare între cetățeni, primari, primării, Consiliu Județean și Guvernul României. Va fi un efort colectiv de a finaliza proiecte deja începute, de a demara proiecte noi, dar prioritatea zero va fi atragerea de fonduri.

Să ai răspunderea unui județ cum este Ilfovul nu este puțin lucru, dar îmi doresc ca la finalul celor patru ani de mandat fiecare locuitor al județului nostru să perceapă o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.

Vă mulțumesc frumos.

Hubert Thuma, Președintele Consiliului Județean Ilfov

Sari la conținut